Yazılar

Biçen Market Kasap Reyonundan Sofranıza

Kasap reyonu ile Biçen Market tüm şubelerinden sofranıza lezzeti taşıyor! Kırmızı et sevenler için ayrı, beyaz et sevenler için her zaman taze fırsatlar sunuyor.

Akşam yemeğinizde, mangal keyfinizde istediğiniz her an Biçen Market kalitesi ile kasap alışverişinizi yapabilirsiniz. Her şubemizde aynı özen ve kalitede bulacağınız kasap ürünleri aynı zamanda indirimlerle de sizi bekliyor.

Kasap reyonu Biçen Market’te her zaman sadık müşterileri için kalitesinden vazgeçilmez yer. Tazeliğin en önemli konu olduğu bu reyon temizlik, hijyen ve ürün sertifikalarına uygun şekilde düzenlenmektedir.

Biçen Market kalitesini kasap reyonunda göstererek ekonomi dostu fiyatlar sunar. Taze olan ürünleri ile her gün sizi bekliyor!

Biçen Market Kasap Reyonunda Neler Var?

  • Dana Tas Kebabı
  • Dana Et Sote
  • Dana Tranch
  • Tav. Kalçalı But
  • Piliç Izgara Kanat
  • Piliç Pirzola

Ev yemeklerinizin lezzeti kasap reyonu ürünlerinin en sağlıklıları Biçen Market’te! Hala ne yemek yapacağını düşünenler içinse;

Et Sote Yemeği:

  • 5 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
  • 1 Yemek Kaşığı Tereyağı
  • 1 Adet Soğan
  • 500g Kuşbaşı Et
  • 2 Adet Domates
  • 4 Adet Sivri Biber
  • Pul Biber
  • Karabiber
  • Kekik
  • Sıcak Su (Üzerini Geçecek Kadar)
  • Tuz

Tarifin Yapılışı;

Tavaya sıvı yağ ve tereyağını alalım, eridikten sonra doğranan soğanı içine atıp kavuralım. Biçen Market kasap reyonundan aldığımız eti ekleyelim.

Tencerenin kapağını kapatalım ve ara ara su çekene kadar pişirelim. Sonrasında doğranmış domates ve sivri biberleri ekleyelim. Tencerenin kapağını kapatıp domatesler suyunu bırakana kadar pişirmeye devam edelim.

Sonrasında pul biber, kekik ve karabiberi ekleyelim. Bir kere karıştırdıktan sonra etlerin üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edip kapağını kapatalım.

Etimiz yumuşayana kadar pişirelim, tuzunu ayarladıktan sonra karıştıralım. 5 dakika sonra ocağı kapatalım.

Malzemeler Biçen Market’ten lezzet sizden, Gelsene!

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir